torstai 28. joulukuuta 2023

vuosi loppuu

 On se viimeinenkin vuosineljännes melko lopuillaan. Muutama päivä enää jäljellä. Ja blogi ihan hunningolla. Voevoe!

Mitäs tässä nyt on ollut.? Aika paljonkin. Selän tss leikattiin 1.9. Siitä alkoi melkoinen rumba; leikkaushaava tulehtui, jouduttiin avaamaan ja hoidettiin kuntoon avonaisena. Hoito kesti liki 2 kk ja terveyskeskus tuli melko tutuksi. Uusi leikkaus oli määrätty 1.12. mutta siirrettiin kirurgian puolelle ja tehtiin 14.12. Siis just 2 vk sitten. Tämä haava on parantunut hyvin, tekijänä olikin kyllä plastiikkakirurgi joka osasi asiansa.

Jouluvalmistelut ennätin hyvin tehdä leikkauksen jäkeen, Pn kanssa kaksin sitä vietettiin ja oli hyvin leppoisa ja mukava joulu. Jouluruokia oli hyvin maltillisesti ja nyt ne on miltei kaikki tuhottukin ja normi arki alkanut. En usko, että uudeksi vuodeksi sen enempää kuin loppiaiseksikaan mitään erityistä juhlaruokaa teen. Täytyy kyllä sanoa, että ihan tavallinenkin ruoka on minulla hyvää, kelpaisi useimmiten juhlaankin. 

Paino on pysynyt hyvin kuosissa. Uusi ja uusittu startti alkaa heti loppiaiselta. Olen lupautunut kummiksi ja jospa jokunen kilo karisis itseltäkin. Kovin isoon pudotukseen ei ole enää tarvetta, mutta vähäsen kuitenkin...mihinpä sitä leopardi pilkuistaan pääsee.👩 

Huomiseksi on tulossa lapsi (58v.) ja avovaimo käymään, kapasoppaa aion tarjota, ehkä vähän jalostetumpaa muotoa, hauesta, järvitaimenesta ja katkaravuista. Omatekokalalientä, kermaa, turejuustoa. Jo on kumma jos eioo hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti