keskiviikko 10. marraskuuta 2021

paasto

 Menossa siis kolmas paastopäivä. Melko hyvin tää on mennyt, eilen oli vähän tuskaisaa oottaa ruokaa (yksi kunnon ateria päivässä) mutta syömisen jälkeen oli tyytyväinen olo. Väsytti kyllä kovasti ja menin sänkyyn jo iltaysin jälkeen. Huonosti nukuin, heräilin tunnin, parin jaolla koko yön. Pisin unijakso sitten vasta aamusta. Heräsin kunnolla vasta kympin jälkeen. Hyihyi!

 
 Ekan paastopäivän ateria. Ei paha!

Liikunta on ollut nyt paaston ajan tauolla ja saa ollakin, ainakin toistaiseksi sokerit ovat pysyneet alle kuuden maanantain sauvakävelyn jälkeistä nousua (7.8) lukuunottamatta. Eellisellä paastolla nousivat ja heittelivätkin aikalailla, mutta silloin oli liikuntaa vissiin joka päivä, vaikka vaan laiskahkoa kävelyä. Olettaisin että kaikki menee hyvin  loppuun asti, vaikka alankin jo kaipailla aamuateriaa - tai myöhiäistä paremminkin - mutta lauantainahan sen jo saa, perjantaina on viimeinen paastopäivä. 

Luin jostain Jorma Uotisen lausahduksen; "olen yhä enemmän alkanut pitää päivistä jolloin minun ei tarvitse suorittaa mitään". Joopati joo, nin minäkin!



Ai niin, olin ihan unohtaa; kymmenes laihiskilo saavutettu tänään! Vaikka se onkin tämän paston ansiota, toivon, että jää kuitenkin pysyväksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti