tiistai 2. tammikuuta 2024

pakkasia

 ...pitelee. Yli -20 astetta on nyt ollut uuden vuoden aatosta asti, eli kolmas päivä jo. Su ja ma kävin sentään pienesti ulkoilemassakin, tänään tuntui että tuo miikka 23 on hengitykselle liikaa. Vaatetuksen ja kenkien puolestahan toki pärjäisi hyvinkin, on kyllä riittävän lämpöisiä vermeitä, mutta ei se noissa lukemissa ole enää mielekästä. Tosin tämä sisällä olo alkaa jo vähän ryydyttää. Mutta on se vielä pari päivää kestettävä.

Huomenna pitänee tehä vähän huushållia; jääkaappi kaipaisi päivittämistä. Siellä riittää kyllä syömistä koko loppuviikoksi. Tänään söin perjantain vieraille keitetyn kalakeiton lopun. Oli tosi hyvää, kolmea eri kalaa ja vielä katkaravut päälle. Kasviksia. kalalientä, kermaapa kermaa...kohta jää kermat vähemmälle, startti alkaa maanantaina.


Miten lie, tuli äsken olo, että piti kaivaa esiin joululta avaamatta jäänyt suklaarasia. Niitä alkolaisia. Annoin itselleni luvan syödä niin monta kuin haluan. Söin kuusi! Sokereita en vihti nyt ajatella, onhan ne nyt tietty vähän koholla mutta pian ne laskee. Ennen konvehteja arvo oli 5.9. Ihan vahingossa tulin mitanneeksi.


Ps. Päivä on jatkunut aamusta 3 ja illasta 13 min. Sillälailla, niin se valo alkaa voittaa vähitellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti