torstai 4. tammikuuta 2024

syntymispäivä

Se se on tänään. Tunnen itseni aika vanhaksi, mutta kaitpa sitä seitensetonen saa jo vähin tunteakin. Silloin, 77 vuotta sitten oli kuulemma kova pakkanen ja kirkas tähtitaivas, on isoveli kertonut. Kova pakkanen on nytkin, n.-28 astetta nyt, mitä lie silloin ollut.



Vietin syntymäpäivää "työn merkeissä" ja sulatin isomman pakastimen, roudasin sisällön parvekkeelle ja aikanaan sit takaisin. Huomenna tai la on tuon pienemmän, kaappipakstimen vuoro. Huomenna tekisi kyllä mieli mennä käymään Sittarissakin, munat loppuu ja voi on tarjouksessa. Ehkä sitä tarkenisi kun kunnolla pukisi päälleen. Seinänaapurin Madamen oon kutsunut huomenna iltapäiväkaffeelle kun jäi häneltä ne joulunalusglögit väliin. Ja oikeastaan pitäisi kyllä imuroidakin, tänään pakastinhommien lisäksi purin joulun pois ja lattioilla on kaikenlaista roskaa ja kultaisia enkelinhiuksia kiiltelee siellä täällä. Tänään ei enää bodi riittänyt imuroimiseen.



Sillain se meni, synttäripäivä ihan juhlimatta. Söin minä ip-kaffeilla pienen palan porkkanakakkua ja 2 alkolaista konvehtia. Juhlan kunniaksi. Ja ihan kelvollista ruokaa syntyi airilla Pirkan uunijuureksista ja valmiista savukalkkunasta, vähän Koskenlaskija-dippiä, kermoo ja yksi muna oli soosina. Ruokaa jäi vielä toiseksikin syömiskerraksi. Vähän liiankin täyteen kyllä tulin, mutta oli olevinaan jo nälkäkin puoli seiskan aikaan ip. 

Nyt on aika siirtyä vuodeosastolle, vähäksi aikaa lukemaan ja sit uneksi, jospa saisi nukuttua yhtä hyvin kuin viime yönä, 7 t putkeen ja sitä ei ole tapahtunut aikoihin. 

Päivän jatkumo; aamusta 4 ja illasta 17 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti