sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

lämmintä riittää

 ...edelleen. Liki joka päivä on helleraja mennyt rikki, muutama viileämpi päivä oli välissä. Viileämpi tarkoitaa siis sitä että lämpö oli "vain" +25n tietämillä. Ja oli muutama viileä yö, sai huonelämpötilaakin vähäksi aikaa laskettu siedettävälle tasolle. Nyt on taas näitä +30n päiviä...ja liki +20n öitä. Ja aika tuuletontakin. Hieman tukalaa!

Juhannus oli ja meni rauhallisesti. Kauppareissu aattoaamuna, kalapöydän antimet iltapäivällä ja makkaran grillaukset kaksisteen Kultaistuksen kanssa illalla pihagrillillä. Väillä vähän viiniä ja boolia, ei mitenkään ylenmäärin. Nukkumaankin menin jo ennen puolta yötä. Ei vanha jaksa valvoa edes juhannusyönä. Tosin juhannuspäivän aamuna sitten juotiin Salongissa kuohuviiniä klo puoli 5. Menin vielä nukumaan pariksi tunniksi sen jälkeen ja kuorsailihan tuo Kutsukin vienosti soffalla kun ysin maissa hipsin olkkariin.

Aamiainen graavikaloineen ja silleineen ja leppoisaa oleskelua. Oli senverran viileämpää, tuulisempaa ja pilvisempää että Salongissakin saattoi oleskella. Ip-ruokana jauhispiffejä, paistettuja pottuja ja kukkakaalia. Siinä se juhannus oli, Kultaistuskin lähti kotiansa juhannuspäivän iltana. Ja sunnuntaina kävin pyöräilemässä n. 10 km. 

Paino on nyt reilun kilon enemmän kuin viikko sitten. Sitä ne juhlat - maltillisetkin - ja helteet teettää. Mut pitää taas ryhdistäytyä. Niin aina!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti