maanantai 18. heinäkuuta 2022

salille

Sinnepä sinne tänään. Johan tässä tulikin salitaukoa puol'toista kuukautta. Hyi minnuu! No, se nyt oli ja meni, nyt vaan rinta rottingilla päin uusia pettymyksiä, sanoisi Mika.

Mitä tässä nyt on tullut tehtyä? Eipä paljon mittään. La oli köksäpäivä; lammaspataa, uunikasviksia, voffeleita...vähän siideriäkin. Pieni sauvalenkki ja hyväksi lopuksi saunaan. Se oli hyvä nakki. taidan jatkaa tuota lauantaisaunomista.

Su kävin pyörällä Sittrissa ja tullessa vielä pistäydyin Lammen Vakassa...vähän turhaa muttamutta...Kultaistus ei halunnut tulla syömään, omapa oli vahinkonsa...ruoka oli hyvää.

Eilen pientä nysväämistä, kukkahuoltoa, Salongin kalustuksenkin käänsi toisin päin. VOM pistäytyi illan suussa istahtamassa Salongissa. Sää ollut vaihtelevainen, vkl satoi aika paljon, eilen vain yksi pieni sadekuuro, huomasin vain että asfaltti oli pihassa vähän märkä. Lämpötila ollut alle +20, mutta kun aurinkokin on päässyt vähän paistamaan, niin oikeastaan aika riittävä. Nythän on loppuviikolle luvattu lämpenevää jopa kolmeenkymppiin asti,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti