keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

ukkosenjyrinää

Siihen heräsinkin tänä aamuna - vai päivääkö jo oli - klo 10. Melkein hävetti kellonaika, vaikka ei kai sillä väliä ole, kunnei oo mitään erityistä tekemistä eikä mihinkään menoa. Aamiainen korvasi tavan immeisen lounaan, tai oli siis tämmöinen myöhiäinen. Eipä ole nyt hetkeen nälkä.

Liikunta ollu vähän laiskanlaista. Muutamia mielihyväkävelyjä, pari pyöräreissua, salilla viimeksi 7.6. Hyi minnuu! No, se 12 päivän hellejakso juhannuksesta etiäpäin teki tuon. Olin aika vetämätön koko ajan. Tällä viikolla kävin sunnuntaina pienellä sauvalenkillä ja eilen pyöräilin kymmenisen kilometriä. Jospa se tästä taas lähtee...

Laihtumuskin ollut tauolla, niinhän se on ollut jo pisempään Ilo kuitenkin huomata, että paino on pysynyt koko ajan suunnilleen samana vuoden alustaasti. Olkeastaan kilon, toista pudonnutkin.

Tarkoitus mennä tällain nyt seuraavaan starttiin, elokuun 22. päivään asti. Jos tässä matkallakin paino vähän putoo, en pane pahakseni. Mitään uhkatiukkaa laihista ei kuitenkaan oo tarkoitus tässä kesän aikana vetää. 

Olen miettinyt, pystyisinkö luopumaan kolmesta asiasta, nimittäin kermasta (kahvissa), maissikakuista ja funin light-mehusta. Ovat ihan turhakkeita, niihin on vaan tullut totuteltua. Oiskohan kamalan viketta totuttautua pois? Jospa yritän. Tosin musta kahvi maistuu niin pahalta, että voin joutua siirtymään teehen. Hyvä juomahan tee toki onkin. Katellaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti