perjantai 15. heinäkuuta 2022

viikonloppu tulossa

 Ihan vahingossa olin kirjoittamassa että "maalimanloppu tulossa". No ehkä ei kuitenkaan ihan  heti. Eilen pyykkipäivä, P oli avustamassa. Tyytyväinen olo kun kylppärin matot ja toisen puoliskon eteisen matosta sain pestyä. Tuo eteismatto oli vähän kokeilu, pesin ekaa kertaa ja vähän epäilin, miten maton huopapohja mahtaa käyttäytyä pesussa. Hyvin käyttäytyi, eli toisenkin puoliskon voi pestä. Matto on koottu kahdesta samanlaisesta pätkästä, oranssilla teipillä nurjalta puolen tiukasti teipattu yhteen. Nythän se sauma piti sit hajottaa pesua varten.

Tänään ollutkin jotenkin vaisu päivä. (lue; laiska) Pieni mielihyvälkävely, eilisten pyykkien jälkihuoltoa, pienesti ruuan laittoa, lukemista, oleilua. Aina ei oo ihan virkeimmillään!

Veekooällälle eioo mitään erityistä suunnitelmaa. Pyöräilyä ehkä Lidlin verran, ihan pakkopakko ei ois lähteä mihinkään. Kermahan se taas loppuu, mutta sitä saa lähikaupastakin. Mietin ehkä kysäistä, tulisko Kultaistus syömään, jotenkin on tuntu, että hänen omat syömisensä taitavat olla vähän heikoilla. Tulisi minunkin laitettua ruokaa vähän "huolellisemmin". Salaatin teko ja pihvin paisto tai siipien kuumennus ovat vähän simppeleitä hommia. Ehkä. Joskus voisi sitten vähän hifistelläkin, mutta kun pelkistään itselle ei oikein viitsi. Vaikka ois hyvä viitsiäkin...itselle, parhaalle kaverilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti