sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

hellettä

...on luvassa tänään ja ollut jo monta päivää. Jo nyt on lämpötila yli +25 astetta eikä kello ole vielä 9:ää. Ja n.kolmeakymppiä on tänne luvassa tänään. Eilen se oli hyvin lähellä. Onneksi vähän käy kuitenkin tuuli.

Pe oli vuorossa II koronapiikki. Sepä nosti yllättäin reilun vrk:n yli 38 asteen kuumeen. Eilenkin oli vielä vähän vetelä päivä, nyt se on kyllä jo ohi.

Painopeiton jouduin hylkäämään liian kuumana, viime yön nukuin pussilakanan alla. Ohut puuvillahuopa siellä pussin sisällä. Tuntui sopivalta combolta vaikka valvoinkin liki kolme tuntia aamuyöstä. Se ei ehkä johtunut kuumuudesta, ei ollut erityisen hiki. Yöuni jäi kyllä lyhyeksi kun uneen pääsyssäkin oli vähän vaikeuksia, mutta jospa ensi yönä paremmin. Harvoin nukun vain n. 5 tuntia nykyisin.

Paino, tämä iäisyyskysysmys, hiipii pikkuhiljaa alaspäin. Tänäaamuna oli miikka ysi!!👋👌👍 Siitä se kymppi ja ja tavoitekin vähitellen lähestyy. Ajattelen nyt, että kun tavoitan 75 kiloa 2,5 kilon päästä, taidan pitää pienen tauon. Kesäaika, marjat ja uudet potut! Jatkan sit syssymmällä, jos siltä tuntuu! Mutta nyt aamiaisen tekoon!!🍳🍮

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti