torstai 17. kesäkuuta 2021

lämpenevää

 ...on luvassa. Tänään päästiin jo plus kahteenkymppiin, ehkä vähän ylikin. Vaikea tietää ip.oikeaa lämpötilaa kun mittari on iltapäivällä auringossa. Tuo n.+20 on n. klo 13.30.

Sain kuin sainkin olkkarin lattian pestyä ja kylppärin ihan katosta lattiaan. Uunimunakkaankin tein, fetaa ja pinaattia oli munien, raejuuston ja kerman lisäksi aineina. Hyviestä tuli.

Tämän päivän iltaruokana alkuviikon uunibroilerpaistosta ja parsakaalia, vihoviimeiset jämät. Kebabia vähin lisäsin, kun oli niin nafti annos. Nyt eioo mitään muita täheksiä kuin se munakas jota on jäljellä pariksi päiväksi. Tarkoituksella tein, ei tarvii joka päivä erikseen kokkailla. Salaattia vaan siihen kylkeen, psselia hellepäivien ruokaa. Jos ne helteet nyt tulevat...

Aika väsy on nyt, neljä puuhapäivää tuntuu kyllä laiskassa kropassa, mutta mieli on hyvä kun sain tehtyä ne mitä olin suunnitellutkin. Huomenna en tee yhtään mitään huushällettia. Kirjastossa käyn heti kun se aukee klo 11 ja toisen koronapiikin aika on 13.30 Kuokkalan teekoossa. Kaupassa pitänee myös käydä, vähän viinittäisikin...no sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti