maanantai 14. kesäkuuta 2021

Vieno-myrskyn päivä

Kyllä. On taas mennyt  yli kuukausi edellisestä postauksesta. Saamattomuutta, saamattomuutta...

Tänään tuuloo tuuloo. konsako tuuloo, konsako tuuloo, konsako ei...Vieno-myrsky se mellastaa ympäri Suomea. Puuskat on kovia täälläkin, näyttäisi, että klo 10 on puuskat kovimmillaan, 11-12 m/sek. Onneksi eioo mihinkään menoa tänään, eilen pesin pyykkiä ja hinkutin keittiön ksämatotkin puhtaiksi. Jos sitten puhtaat matot puhtaalle lattialle. Ehkäpä jo huomenna, tai sitten ens`viikolla. Nyt olisi kyllä joutilaita viileitä päiviä lattian-, jos ikkunanpesuunkin. Jospa tästä ryhdistäytyisi. Vähän väsy olo kyllä eilisestä riehumisesta. Piti vielä kirjastossakin pyöräillä kun oli "Näkijän" eräpäivä. Muutoinkin syytä käydä nyt vielä kirjastossa usseempaan kertaan  kun menee taas kiinni juhannukselta. Höh!

Ed.postauksessa 4..5.tuskailen kuudennen pudotuskilon viipymistä. Sen verran on tässä välillä tapahtunut, että kuudes, seitsemäs ja kahdeksaskin kilo on selätetty ja ysi on haussa. Olisin varmaan jo saavuttanutkin, mutta oon nyt vähän rötväillyt. Ei koko aikaa jaksa pinniä, pitää välleen höllätä ja nautiskella. Vähissähän ne nautinnon lähteet on kun koronarajoitukset vielä painavat päälle vaikka jo lievennettyinäkin, ja toisen piikinkin saan vasta tämän viikon perjantaina. (18.6.) Ja muutoinkin- Eioo suuria menoja tai juhlia tiedossa. Vähän runsaampi tai erilaisempi ruoka on yksi nautinto ja viini toinen, se pahin laihiksen estäjä. Tiedetään.

Mä tosiaan kuvittelen, että saisin tänään/huomenna tehtyä vähän noita siivoushommeleita. Jospa tänään olkkarin ikkunan ja oven pesu ja huomenna oisi keittiön ikkuna ja lattia. Makuuhuoneen ikkuna sitten...no joo...jonain päivänä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti