keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

työleiriltä kerrottua

Vähän työleirimäinen olo on, pakko sanoo. Maanantaina pyykkiä ja mattojen pesua. Eilen pesin olkkarin ikkunan, Salongin oven ja ikkunan ja sivistelin Salonkia vähän muutoinkin. Tänään keittiön ja makuuhuoneen ikkunat ja molempien lattiat ikkäänko paremman kautta. Ilo oli pistää puhtaat matot keittiön lattialle ja makkarin matotkin saivat kunnon ravistelun ja tuuletuksen ulkoilmassa. Aika väsy olo nyt ja selkäkin sähköttelee. Jospa elpyy kun levätä saa. Uni paras lääke on...

Niinkun oli ennustettukin, tänään on aika viileä ja vielä tuulinenkin päivä. Viittä metriä aamulla, nyt taitaa olla 4m/sek. Lämpötila lie käväissyt +17 asteessa. Nyt on lämpenevää luvassa, loppuviikolle /ensiviikolle hellettä, jopa + kolmeekymppiä. Saa nähdä, mitä tuleman pitää.

Huomiselle olis kyllä vielä hommia tiedossa, jos vaan olo antaa myöten tehä. Olkkarin lattia kaipaisi myös kunnon pesua ja kylyhuone ihan koko sellaista. Mutta jos en jaksa, ei maalima siihen kaadu. Päiviä lie tulossa, nyt vaan oisi hyvä saada nuo "juhannussiivot" tehtyä ennen helteitä. Hieman ruokahuoltoakin olisi suunnitteilla, uunimunakkaasta ainaki riittäisi helppoa ruokaa usseemmalle päivälle. Ja se kirjasto...Pukija oottaa siellä hakijaansa.      

Mutta huomenna on huomenna, ei suurempia paineita sinne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti