tiistai 19. lokakuuta 2021

aurinko armas

paistoi hienosti koko päivän. Aamulla oli maa kuurassa ja miikka 2 astetta pakkasta. Täysin tyyntä - harvinainen olotila näinä aikoina, kun melkein aina tuulee. Kaunis ja rauhallinen aamu, vähän yli 8 heräsin. Oikein kunnon aamiainen ja salille. Enkä sitten saanut ihtiäni kympin bussiin vaikka vähän haikailin. Raija oli salilla, jo treeninsä tehneenä kun menin himpan yli 11. Juteltiin pukuhuoneessa tovi, sitten hän lähti kotiinsa ja minä treenaamaan. Oikein hyvän treenin teinkin.

Sittarissa ja apteekissa kävin ja "kermapurkinkin" ostin vaikka ei oikeastaan ollut aikeissakaan... Pientä alakuloa jostain syystä ilmassa, sitä ei viini ainakaan paranna...

Syömiset olleet vähän retuperällä tänään aamiaista lukuunottamatta. Aamulla tekemäni mehukeitto-kookosmaito-chiansiemensötkötyksen söin iltapäivällä, samoin pari kaalikäärylettä kylmltään ja muutamia maissinäxyjä erilaisin päällyksin. Siinähän ne. Chiasötkötytä en luultavasti hetkeen tee ainakaan tuolla combolla. Kermaa siinä pitäisi olla ja se taas eioo jokapäiväinen herkku. Mutta aina silloin tällöin. En oo kuitenkaan mikään chiavanukasfani.




Huomiseksi on odotettavissa vettä ja räntää ja kovaa tuulta, eli passeli kotipäivä. Ruokapuolta voisi vähän viritellä, samoin tehä pieniä siistimishommia, mitä nyt sattuu huvittamaan. Joitain tallenteitakin oisi katsottavana...pian se aika kuluu ja päivä iltaan vaihtuu. Toivottavasti saan yöllä nukutuksi, on täysikuun aika. Tai melkein, täsmällinen aika on huomenna 20.10. klo 17.56.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti