maanantai 18. lokakuuta 2021

ihan hyvä päivä

 Heräys harmaaseen aamuun klo 9.10. Ei mitenkään epätavallinen aika, usein herään vasta siellä 8-10 tienoilla. Uneni ovat enimmäkseen pitkiä ja riittäviä - paitsi sitten ne yöt, jolloin vielä neljän aikaan aamulla ei ole nukkunut lainkaan. Erityistä syytä ei moiseen ole, tai ainakaan en tiedosta. Näitä nyt vaan välleen on.

En tehnyt kummoisiakaan tänään. Lauantain kaalikääryleshown seurauksena kääryleitä oli vielä runsaasti. Soitto Kultaistukselle ja kutsu syömään. Hyvilläähän tuo kutsun vastaanotti. Keitin sitten oikein pottujakin, tein salaatin, oli sienisalaattia ja sittenpä ne kääryleet. Hyvin maistui ruoka molemmille, oli minustakin kiva kun oli ruokaseuraa. Tuli syötyä oikein keittiön pöydän ääressä eikä telkkaa katsoen olohuoneessa. Joojoo, synti, synti, mutta yksin syöminen on kyllä aika tylsää. Pakkasin vielä Plle eväät mukaan ja sain mukavasti täheksiä pois. Vihreän salaatin jämät söin äsken hirven routapaistilla sivistettynä iltaruuaksi.

Hirven routapaistia puolukoilla

Kaalikääryleet uunista ulos...

 ...ja lautaselle


Joitain huushållihommia - ja vastoin kaikkia luulojani tein iltapalaksi chiansiemenvanukasta, kookosmaitoa ja kermaa nesteenä. Tekeentyy jääkaapissa, syön varmaan sen kohtapuoliin. Sitä sammakonkutua ei oisi luulenut ikinäkään syöväni!

Tänään ollut aika viileä päivä, lämmintä +2 - +4 astetta, ei kuitenkaan kovaa tuulta. Aurinko pilkahti hyvin pienesti jossain välissä. Nyt näyttää taivs selkiintyvän, ensi yönä on varmaankin pakkasta.

Vaikka en ole mitään erityistä saanut aikaiseksi, on ollut kuitenkin ihan hyvä päivä. Olen ollut virkeä, ei pahemmin kipujakaan josnei noista polvista ja lonkista pijetä eli ilman särkylääkkeitä olen pärjännyt päivän. 8vk Teemun pitkät videot kolesterolista ja palautumisesta katsoin oikein huolella ajatuksen kanssa ja Mikan kanssakin puhuin vähän aikaa puhelimessa. Nyt vielä Maajussien morsmaikut ja Solskidanin kaksi jaksoa ja sitten alkaakin joutaa sänkyyn.Lukemista vähän ja uneksi. Huomenna on salipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti