sunnuntai 31. lokakuuta 2021

lähiruokaa lautasella

Tänään alkoi taas normaali, eli talviaika. Saa nähä, onko sillä joku vaikutus uneen. Kellojen kääntelyllä usein on. Näkee nyt sitten. Olihan se jotenki mukava kun herätessä klo 9.25 tajusikin kellon olevan vasta 8.35. Ikkäänkuin yksi tunti lahjaksi tätä päivää. 

Aamupäivällä laittelin ruokaa; tein pekonipäällysteisen lihamurekkeen, auraa vähän sisällään.  Keitinperunat, kasvisgratiini ihan kaupan gratiinipussista, vihree salaatti. Karpaloita ja Torkkelin kurkkuja. Melkein kaikki oli Rekosta. Salaattivärkit kaupasta. Ja soosiin antoi Arjan aroniahillo säveltävän kiillon.




Oli kiva kun Kultaistuskin tuli syömään. Näki että ruoka maistui ja sanoikin jotain semmoista että "hyvä kun osaat laittaa hyvää ruokaa kun on niin hyvät aineet. Että jos ne pilais kun ei osais, niin oisi suuri vahinko". Ja tottahan se on, harmi jos arvoaineet menisi pilalle huonolla valmistuksella. Otin tuon ihan kehuna, ja hyvää kyllä olikin. Murekekin just passeli, ei yhtään kuivakas vaan soppelin mehevä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti