sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Syksy

On se nyt. Syksy. Lokakuu jo hyvin alussa. Jos taas muistaisi vähän postailla, jotenkin ikkäänko hyvä pistää ylös, mitä päivät pitää sisällään tai mielessä liikkuu. Vaikka eihän nämä päivät paljoa sisällä, melkoista hiljaiseloa edelleen, vaikka koronakurimus jo vähän on helpottanutkin. Ei oikein osaa lähteä mihinkään, vaikka nyt jo vapaammin voikin liikkua. 

Tänään kuvittelen kuitenkin lähteväni käymään joko Citymarketissa tai sauvalenkillä. Pyörällä tai bussilla sinne Sittariin, aika kova tuuli käy, silloin eioo kiva ajaa pyörällä. Lämmintä kyllä on, juur nyt 9,7' ja aurinkokin paistaa.  Haaveilen yhdestä takista siellä, vaikkei siihen kyllä näyttäisi olevan nyt rahaa. Jospa ei ois enää kokoja...jos en saa itteeni sinne niin ainakin kirjaston luukulla on käytävä yksi kirja palauttamassa. Vaikka sillä lenkillä sitten. Sauvakävely ei mua kamalasti kiinnosta, kävely on pois mukavuusalueeltani mutta silti sitä joutunee harrastamaan hyvinkin, kun pyöräkelit loppuvat. Ja loppuvathan ne, kohta alkaa olla liian kylmä pyöräillä. En tykkää sormet ja korvat jäässä ajaa, vaikka onhan niitä hanskoja ja kypäränalusmyssyjä olemassa ja minullakin toki. Pyöräily kylmässä kelissä vaan eioo kivaa. Ei oikein mun juttu.

Laihtumus on olemassa edelleen vaikkei "aikataulussa". Tällä hetkellä olen laihtunut 8,4 kg. Oli jo 9 alkukesäsätä, mutta sitten lopahti into ja tuli pari kiloa takaisinkin, Ne alkais olla kohta karistettu, jospa tällä viikolla. Suunnitelman mukaan mun pitäisi olla laihtunut jo 12 kiloo, eli jäljessä ollaan, mutta elämä(kin) on...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti