sunnuntai 3. tammikuuta 2021

askel arkeen


...on otettu, vaikka tänään sunnuntai onkin. Kuitenkin ruokameiningit ovat palautuneet jo melkein normaaliksi. Jouluruokia eioo enää pahastikaan jäljellä. Siitä, että söin tänä aamuna klo 05. riisipuuroa, ei pijetä...ja kun lopulta kasin jälkeen nukahdin uudelleen, avasinkin sulosilmäni seuraavan kerran pehmeän valkeaan maalimaan klo 12.15.😏 Mutta eihän tuo haitannut, kaiken tarpeellisen olen ennättänyt tehdä. Mm. käydä sauvalenkillä talvimaassa, katsoa kaksi jaksoa Fannya ja Alexanderia, viritellä kynttilät palamaan, tehdä vähän kukkahuoltoa ja syödä hyvän kinkkusalaatin.



Katsoin aamulla myös Jamie Oliverin vitosruokia; viisi ainesosaa, viisi minuuttia. Semmoisesta ruuanlaitosta mie pijän. Täytyy niihin palata tulevan viikon aikaan.

Huomenna on se päivä kun ikäkansioon kertyy taas yksi numero lisää. Niin se vaan aika kuluu ja immeinen vanhenee, ei voi mittään. Onneksi ainakin vielä on suhteellisen hyvä olo ja terveys. Ei sitä ennää oo kuin kolmi- eikä edes kuin nelikymppinenkään, mutta jotain kuitenkin. Ja nythän soon taas joka vuotisen kuntokuurin aika. Tipaton tammikuu, 8vk startti (alkaa huomenna) ja sitä rataa. Tästä se uusi uljas vuosi urkenee!

Elokuussa alkamani 16:16 jatkuu joulutauon jälkeen huomenna. Pientä löysäilyä joulun aikaan eli ihan aikataulussa en tällä hetkellä ole. Jouluun mennessä olin kyllä, mutta eiköpähän tuon äkkiä kiinni saa ja siitä sitten jatkukoon. Kesäkuun alkuun on viisi kuukautta, olkoon sitten myös viisi kiloa. I HOPE SO!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti