maanantai 4. tammikuuta 2021

syntymispäiväni

 on tänään. Isoveljen kertoman mukaan silloin oli kylmä talvinen ilta ja tähtikirkas taivas...hän muistaa sen kun isän kanssa saivat kärvistellä ulkona osan iltaa. Peräkammarissa kun olen syntynyt. En eppäile velj'miehen kertomusta. Vaikka oli vasta kolmivuotias, oli siskon syntymä niin suuri ihme, että jäi hälle mieleen.



Juuei, ennoo juhlinut syntsäpäivää mitenkään. No, aamulla join suklaakakkukahveet - joululta jäänyttä suklaakakkua - klo 6, kunnei uni tullut. Ei tuo auttanut, ei tullut sen jälkeenkään ennenkuin klo 15. Silloin nukuin 2 tuntia yhtäsoittoa.




Ruokasulkeisia harrastin tänään. Rosollia varten pilkotut kasvikset - punajuuret erikseen - jäivät loppusilausta vaille jouluna. Koska olivat vielä ihan kuntonaisia - parvekkeella kylmässä olleita, niin tein punajuuresta aura-pekoni-punajuurilaatikon ja muista rehuista kinkku-kasvissötkötyksen. Tosi hyviä tuli molemmista. Nyt on lisurit valmiina loppuviikolle, prodea vaan kylkeen ja vähän rasvaa. Helppoa kuin heinänteko.

Joulua oli suunnitellut keräileväni tänään pois, mutta jäi tekemättä. Laatikotkin ovat viel kellarissa. Jospa huomenna...lie jo aika luopua joulusta, onhan nuo korusteet kaksi kuukautta paikallaan olleetkin. Kevättä kohti, jatkumo on tänään 4 min aamusta ja 16 min illasta. Ei huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti