maanantai 26. syyskuuta 2022

maanantai menossa

 Ja päivittelemättömiä päiviäkin lipsahtanut monia. Mitäs niihin päiviin sitten oikein sisältyi? Pyykkäystä, salia, kaupunkireissua, ulkoilua...aika hyvin toimintaa kuitenkin. Vähän ruokajuttujakin, tietysti, kun kerran syödäkin aikoo.

Sunnuntaina kiersin lammen kuntopolun. Mukava reissu, paljon otin kuviakin, sää oli todella hieno, aurinkoinen ja tuuleton.





Tänään heräsin vasta klo 9.30, joten päivä on mennyt äkkiä. Puolen päivän tienossa kävi parvekkeen oven korjaaja, ihanaa, kun sen saa nyt kiinni "tappelematta". Olen myös vienyt vähän ropetta jätelavalle, m. risan (pirun painavan) ompelukoneen, ja retkikamaa täältä sisältä, Sinne meni nokipannua ja -kattilaa, sadeviittaa, pelastautumispeittoa...trangian tykötarpeineen säästin vielä, jos vaikka niitä sähköjakeluhäiriöitä...voi olla varovaisuuden maximointia, mutta kuitenkin...

Huomisaamuna Novan kuulokeskukseen, kuulolaitehommeli nitkahtaa taas akeleen eteenpäin. Iltapäivän aion pyhittää kellarikomeron raivaukselle, kaikki tarpeeton sieltä nyt jätelavalle. Ainai melkein. Sielläki lähes käyttämätöntä rinkkaa, isoa matkalaukkua, tekokukkia, tyynyjä, torkkupeittoja, mattoja, joulukoristeita...toivottavasti raaskin nyt tehä hävitystyötä surkeilematta. 

Semmoista on nämä päivät tehty. Sali jää alkuviikosta käymättä, uskon, että kellarisulkeiset korvaa salin hyvinkin.

Tämän päivän ruokana kruunajaiskanaa omana versiona, ja vihreitä papuja. Ja hapankaalia, tottakai.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti