sunnuntai 11. lokakuuta 2020

16:16

 Sunnuntai 11.10.-20

 

Siis mitä? Mikä 16:16? Uusi teini-ikäkö...😁 no ehkä ei sentään.

Tämä matka alkoi jo 7 viikkoa sitten 8vk Startin myötä. Laihtumuksesta on siis kyse.Tällä hetkellä, 7 viikon jälkeen on tlanne 3,1:16, eli vielä on matkaa jäljellä. Onneksi on aikaakin, toista vuotta. Sillä semmoinen on tavoite, 16 kk, 16 kiloa. Sen mukaan pitäisi 75-vuotispäivänäni elopainoa olla 16 kg alkutilannetta vähemmän. Ei kannata kysyä, paljonko se alkutilanne oli. Riittää kun sanon, että paljon. 

Ehkä jossain vaiheessa uskaltaudun laittamaan tänne alkukuvan, nyt ei vielä ole rohkeutta siihen. Tarkoitus on n.viiden kilon välein kuvia laitella. Jos siis kantti kestää...

Ruoka on tänä 7 vk:n aikana muuttunut aika paljon ketocarnin suuntaan vaikkei se suinkaan ole ollut tietoista, ihan vaan vahingossa sinne päin liukuen. En todellakaan tahallani pyri ketoosiin, carniin vielä vähemmän. Taitaa olla laiskuus taustalla.😋

Juupati juu. Tästä sitä jatketaan. Yritän päivitellä paitsi laihtumusta, myös ruokataloutta, liikuntaa ja muitakin elämänmenon tärkeitä tapahtumia. Paljonhan niitä ei olekaan. Korona on tehokkaasti karsinut pois monenlaista. Mutta näillä mennään mitä jäljellä on... hola!

Edit. Josko nyt kuitenkin jonniimoinen aloituskuva...huhhuh...

punainen vaara,                                         kirjaimellisesti.
I. P.
Pieni sauvalenkki. Paino sanalla pieni sillä  vesisade ja liian vähän vaatteita päällä kutistivat sen n.puoleen suunnitellusta. 
Oli kuitenkin yritystä.😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti