torstai 15. lokakuuta 2020

taasko on torstai

 No on se. Miten tuntuu että nykyjään vähintäin joka kolmas päivä ois torstai, niin nopsaan kiitää aika. Sää on puolipilvinen ja kylmä. Siltä se ainakin tuntuu lämpimän syksyn jälkeen, kunnei päivälämpötila nouse enää edes plus kuuteen asteeseen asti. 

Keittiön kaappiprojekti edistyy pikkuhiljaa, on jo puolivälissä. Kovin kauan ei yhtä kyytiä jaksa  kiikkua tikkailla katonrajassa tai kontata lattialla. Mutta edistyy se ja onhan tuota aikaa...

Nyt kuitenkin vaatetta päälle ja ulos. On vissiin varustauduttava oikein pipolla ja ehkä hanskoillakin. Taidan käydä katsomassa lammella, vieläkö joutsenet ovat paikalla. Mukavuusalueeltaan on vaan poistuttava ja senhän takaa nuo ylämäet poispäin tullessa.

No niin - soon menoksi ja hilirimpsis!

********

Tuuli oli viileän puoleinen mutta aurinko paistoi js sää oli syksyisen raikas. Joutsemia ei enää näkynyt, eipä sorsiakaan, hyvin oli hiljaista muutoinkin. Yksi iloisesti hymyilevä mummeli ja pari nuorta äitiä pienten lasten kanssa ja yksi lenkkeilijänuorukainen. Ihan kuin oisi hieman helpompi ollut mäkiä ylös puuskuttaa. Vai oliko vain kuvittelua ja toiveajattelua.

Tämmöinentipu oli ainut minkä koko reissulla näin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti