tiistai 20. lokakuuta 2020

eipä tässä ihmeitä

 Eipä todellakaan. Nukuin kymppiin, ja aamiaistakaan ei tehnyt mieli. Join mukillisen kahvia ja söin yhden tattarinäxyn, juustoo ja metua päällä. Aika hintelä aamiainen, mutta muu ei maistunut. Nyt voisi jo maistuakin, kohta paistan pari pakkasesta otettua jauhispiffiä, pitänee jotain pientä niille saatteeksi keksiä. Hapankaali oisi niin hyvää, mutta sitä nyt ei ole, to:na vasta Rekosta saan. Samoin kuin kunnon metukkaakin, sitä Lehtolan limusiinimetwurstia. Aika paljon olen Rekosta tilannut muutakin, neljä viikkoa on siitä kun viimeksi Reko-jaossa olin.

 Köökinkaappiurakka on melkein tehty. Uuni ja sen ympärys"kolo" vielä oottaa...taitaa saada oottaa ainakin huomiseen. Tänään on välipäivä jolloin suurimmaksi hommaksi muodostunee ruuanlaiton ohella keittiön avonurkkahyllystä ottamieni astioiden pesu. Käsitiskiä varmaankin, ovat ajalta ennen tiskikoneita.

Eilen käytiin "kananpesällä". Kuusikymmentä Aittolahden munaa oli saalis. Ei huono, sanoisin!  Munasta on moneksi. Munia menee tässä huushålletissa ihan kiitettävästi, harvoin on munatonta päivää. Tämä päivä taitaa kyllä olla! On muuta hyvää ruokaa oottamassa.Ne jauhispiffit nyt ensin ja iltaruualle sunnuntailta jäänyttä crockpottissa valmistunutta vasikan lapapaistia. Tosi hyvää oli hän! 😋



Ilta on pimennyt, kynttilät palavat ja hyvä ja rauhallinen olo vallitsee.  Viihtyisääkin on, mä tykkään mun kodista.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti