tiistai 13. lokakuuta 2020

tavallinen tiistai

Kehtaanko sanoa että heräsin klo 10? No kehtaan; heräsin siis klo 10. Tai vähän ennen, ennätin käydä veskissä ja napata vesilasillisen ennen Kyläsairaalan alkua. Myöhiäisen, tavan munat, näxy, kahvi, laitoin ja söin vasta ohjelman jälkeen. Pätkäpaastoa tuli 17 tuntia. Ei huono! 



Yksi keittiön ylä- ja toinen alakaappi tulivat siivotuiksi. Yläkaappien siivous tikkailla kiikkuen on yhtä hankala kuin alakaappien lattialla konttaaminen. Jos vielä saisin elämässäni yhden keittiörempan - mitä en todennäköisesti koskaan saa - niin ei yhtään hankalaa alakaappia eikä ylikorkeaa yläkaappia oisi köökissäni. Vetolaatikot ja madalletut yläkaapistot. Ja semmoiset työpöydät, että kaikki pienkoneet saisi piilotettua ovien taakse myös. En tykkää siitä että työpöytien takaosat on lastattu kaiken maaliman vehkeillä ja tavaroilla. Kun oisi kaapit ja ovet siinäkin kohtaa niin ei voisi kasata mitään rompetta eteen. Aina sitä voi haaveilla!!💟

Iltaruuaksi broilerin koipia. Tosi harvoin ostan, mutta lauantain kauppareissulla tarttui mukaan yksi 3 kpl:n latikko. Kun maksoi peräti euron. Marinaadissa ovat mutta pesen marinaadin pois. Luulrtavasti tökkään ne vaan uuniin, toinen vaihtoehto olisi keittää, mutta ehkä en vihti kuitenkaan. Nykyisin eioo kamalasti intoa kovin mutkikkaaseen ruuanlaittoon. Eilisestä kukkakaalista on puolet jäljellä. Se ja muutama minitomsku saavat riittää lisuriksi. 

Tänään en lähde lenkille. Kohta on ohjelmassa 20 minsan jumppatuokio 8vk:n Leiditreenin ohjeilla. Lenkin vuoro huomenna. Parempi näin, otti se ylämäkitreeni eilen niin voimille. Palautuspäivä lie hyväksi laiskan lihaksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti