torstai 26. toukokuuta 2022

helatorstai

Vietetään - tai ennen vietettiin, Kristuksen taivaaseenastumispäivänä. Nykyään useimmat pitänevät tätä päivää vain ylimääräisenä vapaapäivänä. Ja jos on onnistunut saamaan huomisen, perjantain, vapaaksi, niin onkin yks'kaks yllättäin neljän päivän vapaa. Sehän on jo pikku lomanen. Tämmöistä eläkeläistähän nuo ei kosketa, mutta monelle työssäkäyvälle varmaan tervetullut pikku vapaa.



Sateisen harmaa on sää ja lämpötilakin liki 10 astetta eilistä viileämpi. Sade on kyllä luonnolle tervetullutta, kuivuus ollut huipussaan ja eilen olikin koko maassa metsäpalovaroitus. Minnuu ei sade haittaa, pienellä sauvalenkillä voin käydä, siinä ei koleuskaan oo suuresti vastuksina. Pyöräilemään tuskin lähden. Sitä lajia tulee taas huomisella salireissulla.

Eilinen kuulontutkimus kesti 15 minuuttia. Sitä viistoistaminuuttista olin odottanut vähän yli vuoden. Saa nähdä, minkä verran menee seuraavaan vaiheeseen. Ehkä ennätän kuolla kupsahtaa, ennenkuin oisi kuulolaitteen vuoro. Huoh! Hitaita ovat julkisen terveydenhuollon kiireet!!


Samalla kuulemisreissulla käytiin myös Rustassa. Ostin muratteja ja pari yrttiä. Nyt ne oottaa inspiraatiota ja istutusta kasvuruukkuihinsa. Ehkä tänään, ehkä viikonloppuna. Saas näkee nyt!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti