tiistai 3. toukokuuta 2022

toukokuun 4.päivä

Räkis sen kun jatkuu vaan. Alan olla aika kypsä tähän. Viime yönä meinasin tukehtua, olin vissiin vetäissyt pienen limahiukkasen henkitorveen. Sai kyllä yskiä enenmmän kuin nokko, että asettui. Voi hemme!

Eilen sain sit viimmeinkin tilattua sen silmälasien noutoajan (to klo 11.30) Taidan lähteä kympin bussilla ja käydä samalla siellä labrassa. Pyörän huoltoakin kyselin, saa viedä. Jos vaan huomenna jaksan cityssä käynnin jälkeen, niin silloin vien. On vähän lämpöisempääkin luvassa.

Tämä päivä on vielä kirjoittamaton lehti. Ehkä ainakin aloitan siivousta, olisi jo sen aika. Pääsiäiseksi oon siivonnut kunnolla eli pölyä on varmaan kertynt reippaasti. Jotankin haluton ja saamaton olo. Potkittava ihteensä persuuksille. Huopasyylingillä kuitenkin. Sillain lempeästi.



 

Jatkan tähän vielä;

Olinpa sentään tomera, kun sain siivouksen tehtyä, vaikka aamulla olin niin epävarma siitä. Pääsiäiskorustelootikonkin vein kellariin ja keittiön valkeat kesämatot toin tullessani ja leväytin köökin lattialle. Kesäolo edes sisällä, kun ulkona ei ole. Aika viileältä tuntui tuuli kellarireissulla kun ulkokautta pitää mennä ja enimmän aikaa on taivaskin ollut pilvessä. Oisikohan ees neljää astetta lämmintä?

Tänään ihan outo syömisolo, piti välipalaakin syödä, vaikka normisti ei. Iltaruuaksi teen salaatin ja paistan jauhispiffin, pitääkin ottaa kohta pakkasesta sulamaan. Aika isoja tuli noista piffeistä kun sillä hampparimuotilla tein. Vähän ohuemmatkin oisi piisannu, mutta ne nyt on.  


ps. vissiin ihan aikakirjoihin merkittävä, että P soitti illalla. Ihme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti