maanantai 23. toukokuuta 2022

viikonlopun päivitystä

Vähän juttua viikonlopusta:

Perjantaina tuli Kultaistus hakemaan salilta. (menin sinne linkillä). Käytiin Lidlissä ja Sittarissa, alkossakin poikkesin. Tultiin sitten tänne, Kultsu leikkasi mun pään ja grillattiin Salongissa Wernerillä makkaraa. Kultaistus lähti alkuillasta kotiinsa ja mä join roseeta josta tuli paha olo.👽




Lauantaina kului aamupäivä Salongissa, puolenpäivän jälkeen läksin linkillä keskustaan ja kävelin linkkiterminaalista Lounaispuistikkoon. Siellä laiteltiin esiintymislavaa kuntoon, Yläkaupungin Yö oli jo hyvässä vauhdissa.




 Menin Soivan Linkin kiertoajelulle, Sinfiniaorkesterin kvartetti soitteli, reitti kulki Rantaväylän ja Vaajakosken moottoritien kautta Viherlandiaan, sieltä Kuokkalan ja Lutakon kautta takaisin. Terminaalissa pois bussista ja sitten Kompassille. Ei ollut siellä mitään ohjelmaa silloin, ostin kesän ensimmisen jäätelön ja istuskelin aikani immeisiä katsellen. Sitten kolmen ip.jälkeen kotiin ja oleskelua Salongissa. Siinäpä se ilta meni.

Sunnuntaina ap.totuttuun tapaan Salongissa myöhiäisellä ja muuten vaan. 



Sitten pyöräilyä Laukaan tien suunnilla reilun kympin verran. Tokmannillakin kävin, osti tukkaväriä joka ei vielä ole tukkaani päässyt, ja päheet kesähousut. Housut maksoivat 2,50€



Su-iltapäivällä grillasin Wernerillä petite tenderin, ekan kerran tuommoisen kokonaisen lihapalan. Vaikka eihä petite kovin iso ole, taisi painaa raakana n. 400g. Grillaus onnistui tosi hyvin, taikasana on esilämmitys. Nyt tiedän, että Wernerillä voi grillata melkein mitä vaan..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti