torstai 5. toukokuuta 2022

yhden päivän melkein kesä


 ...on luvassa tänään. Aurinkoinen ja aika lämmin on aamukin, +7 astetta juuri nyt, klo 8.47. Ilokseni huomasin aamukuikuilulla Salongissa, että sisäpihan koivuissa on jo jonkun verran viherrystä, ihan selkeesti hiirenkorvia. Mutta vain vähemmistössä, suurin osa jököttää edelleen talvenharmain oksin.

Eilen sain aikaiseksi hakea ne uudet rillit, kahdet lukulasit ja aurinkolasit voimakkuuksilla. Muuten hyvät, aurinkolaseja pitää kyllä vielä "viilata". Tuntuivat vähän väljiltä. Tiä, osaanko sit käyttää niitä, tähän asti ennoo oikein osannut. Ehkä nyt vähän paremmin kun niissä on ne vahvuudet. Labrassa kävin samalla reissulla. NOPSA-systeemi siellä on hyvä, n.viidessätoista minuutissa oli pihalla sieltä, verikokeet otettuna, ilman ajanvarausta. Kun jäi reilusti aikaa rillien noutoaikaan, menin Sokoksen PicAteriaan kaffille, pitkästä aikaa, immeisiä katselemaan. Samanlaisia, huonosti köpötteleviä eläkeläisiä oli suurin osa liikkeellä olevista, niinpä tietenkin. Lounastauolla olevia jonkinverran myös, olihan kello jo likimain lounasaikaa.


 Tuli poikettua alkossakin ja pullollinen punaviiniä (pahvipurkissa) tarttui mukaan, vaikkei ollut tarkoituskaan. No, se nyt tuli ostettua ja juotuakin. Vaikkei ollut tarkoituskaan.

Tänään sit salille, bussilla menen. Mä oon kolmesti tänä keväänä ladannut linkkikortille 20e ajatuksella, että tää riittää siihen asti että pääsee pyörällä liikkeelle. No eioo riittänyt, eilen meni vielä kakskymppiä.😕Jos se nyt kuitenkin riittäisi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti