sunnuntai 29. toukokuuta 2022

jännittävä peli-ilta

On tänään. Harvinaistahan se lie, että kotimaassa jääkiekon MM-mitallista pelataan. Voi olla, että joutuu katsomaan tämä pelin ihan kokonaan. Muita on tullut vilkuiltua vaan vähän sieltä täältä ja kolmannen erän viimoset minuutit sitten tarkemmin. Toki sitä toivoo, että voitto tulisi tänä vuonna, kun viime vuonna se niin pienellä hävittiin.

Käytiin perjantaina salin jälkeen Minimanin uudessa puutarhamyymälässä, ja tokihan sieltä tarttui mukaan yhtä ja toista. Nyt ne on jo istutettukin, kaksi isompaa murattia ja Rustan neljä pienempää, tähtisilmiä, kesäharsoa, yrttejäkin vähäsen. Salongin ilmastosta huomasi heti, että kasveja on tullut lisää. Ja vielä vähän lisää on tulossa, torstaina mennään Viherlandiaan naapurin Madamen kanssa. Kultaistus kyytii. Sit saa Salonki olla kukkaostosten ja muunkin vehtaamisen puolesta kesää varten valmiina. Pe:na "ukot" kantoivat sinne kellarivarastossa 8 vuotta majailleen hyllykön. Hyvän säväyksen se teki, Salonki muistuttaa enemmän huonetta kuin parveketta. Hyvä niin!

Eilen pyöräilin Sittarissa, tänään tein vain pienen sauvalenkin. Jalat jhalusivat enemmän lepoa kuin rasitusta. Täsät se taas uusi viikko pyörähtää käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti