sunnuntai 15. toukokuuta 2022

syntymäpäivä

 Eilen oli Kultaistuksen syntymäpäivä. Ja muutoinkin oikein mukava päivä. Istuskeltiin kanssaan aamupäivä Salongissa, aurinko paistoi, oli lämmintä, oli kiva jutella kaikenlaisista asioista.



 

Suoriuduttiin siitä pihagrillille grillailemaan; oli alkupaloiksi JuhlaSuomea ja pääruuaksi kasslerpiffejä ja vihreetä salaattia. Hyvää ja riittävästi. 



Saatiin grillille seuraakin, VOM tuli makkaroineen samoille tulille ja talon muutakin porukkaa. Ahkerat naiset haravoivat pihaa ja tekivät jotain muutakin pihahommaa, grillasivat sitten makkarat ja joivat vissiin kahviakin. Viihdyttiin grillillä seurustellen kolmisen tuntia, vähitellen siitä kotiuduttiin ja Kultsukin lähti kotiansa. Mä jäin sitten yksikseni ihmettelemään, aattelin viisujakin kahtoa, mutta uni voitti.  

Tänä aamuna tapahtui jotakin outoa; kumarruin housun punttia oikaisemaan, kun vihlaisi oikean polven takaosaan oikein kunnolla ja jalka meinasi pettää alta. Jos ennois saanut kampauspöydästä kiinni, oisin takuulla kaatunut. En tiä, mitä tapahtui, olin oikein riksahduksenkin kuulevani. Kippee on koipi edelleen, just ja just voi varata kun hiljaa hiipii, mutta taivuttaa ei juuri voi. Mikähän helveta siihen tuli ja onko pisempiaikainenkin vaiva? No, aika näyttää, jospa yön aikana ihme tapahtuisi ja koipi oisi aamulla kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti