maanantai 9. toukokuuta 2022

salille

Tänään aion lähteä salille pyörällä - ekaa kertaa tänä suvena. On aika lämmintä, aurinkoakin. Tosin tuulee jonkin verran, mutta etelästä, niinnotta ylämäkikotimatkalla on myötätuuli. Se avittaa kyllä noissa mäkilöissä joita piisaa liki koko matkalle.

Eilen olikin hyvä päivä; kävin pyöräilemässä kympin lenkin. Oli kyllä aika vilakkaa! Kävin lammen rannassakin ihastelemassa jäistä vapautunutta vettä - ja joutsenetkin olivat paikalla.




8viikkoa kummien kanssa käytiin vilkasta whattshap-keskustelua Helsingin tapaamisesta. Olen nyt päättänyt, että lähden enkä pelkää että voi olla hankalaa. Sauvat mukaan, ilman muuta. Puppe haluaa, että yövyn hänen huoneessaan, teen niin, jos ei nyt Mika halua mulle huonetta kustantaa. Ostin jo varuiksi lipunkin Onnibussiin!! Kolme meitä kummeja tulee, Puppe Italiasta, Outi ja minä Suomesta. Ja alkuillasta tavataan Anu ja Teemu illallisen merkeissä. Ihanaa, että on jotain mukavaa odotettavissa!



Iltaruokana oli vihreetä salaattia ja pannulle jäisenä nostettu jauhispihvi. Oli kyllä hyvää. Iltapalana söin - ehkä tarpeettomasti - kaksi maissinäxyä ja viimoset Louisianan salamit. On tarkoitus pitää nyt tiukkaa linjaa sinne Hesan reissuun saakka. Pari kiloa ois kyllä hyvä saada siihen mennessä pois. Aikaa on 4,5 viikkoa, että kyllä se ihan mahdollista on. Teoriassa ainakin!

Jatkan vielä:

Olipa hyvä tunnin treeni salilla ja pyöräilyt päälle, eli yhteensä liki kaksi tuntia reipasta liikuntaa tänään. Ylämäet kotiin tullessa polettivat kyllä, mutta hyvin jaksoin kuitenkin. Kova vastatuuli oli mennessä, mutta auttoi sitten myötäisenä toiseen suuntaan. Voittajaolo!!!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti